Boekhouder Leeuwarden
kwartaalboekhouden

Jouw persoonlijke boekhouder in Leeuwarden

 

Ik ben Johannes Danhof en ik ben ondernemer, naast mijn financiële baan. Als ondernemer ben ik al sinds 1994 actief geweest in diverse branches en ondernemingen.

passie voor finance
Johannes Danhof

Het voeren van een onderneming naast een vaste baan heeft een aantal voordelen. Omdat ik niet financieel afhankelijk ben van mijn onderneming ben ik in staat de tijd in te investeren die het verdient. Hiermee bouw ik een goede langdurige relatie op met mijn klanten waarbij ik een uitstekende dienstverlening bied voor een afgesproken prijs, zonder daarbij op de klok te hoeven letten. 

 

Naast adequate ondersteuning en advies staat in mijn werk de persoonlijke relatie met de klant centraal. Mijn klanten kunnen mij dan ook altijd bellen voor advies, zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat.

 

Misschien kan ik jou binnenkort helpen met betaalbare boekhoudservices of ondersteuning.  

 

Ik vind het heerlijk om ondernemer te zijn omdat het mij de vrijheid geeft om de dingen te doen die mij energie geven. Mijn onderneming stelt mij in staat om mijn passie voor Finance in te zetten om anderen te helpen die zich hier liever niet mee bezig houden.