Boekhouder Leeuwarden
ZZP Kwartaal boekhouden

Tarieven

Begrijpelijk kijken veel potentiële klanten als eerste naar het tarief.

Mijn uitgangspunt is dat het tarief voor jou betaalbaar moet zijn. Daarom bied ik altijd een tarief op maat aan waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de ondernemingsvorm en jouw individuele behoeftes en budget. 

 

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt het tarief voor jouw onderneming vastgesteld. Door onder andere het slim aanleveren van de voor de boekhouding benodigde gegevens is het mogelijk om een zo laag mogelijk tarief af te spreken.

 

Startende ondernemers

 

Ik help graag mensen met het starten van hun onderneming door oa. te ondersteunen bij:

 

  • het opstellen van een ondernemingsplan

  • het kiezen van de juiste ondernemingsvorm

  • het zoeken naar financiële middelen

  • het opzetten van de administratie en de bedrijfsvoering

  • het geven van extra ondersteuning en uitleg bij het boekhouden

  • Starterskorting op het tarief gedurende een afgesproken periode

 

Vertrouwen

 

Het uitbesteden van uw boekhouding is een zaak van vertrouwen. Ik investeeer daarom in het begin van onze samenwerking graag wat extra tijd om elkaar en jouw onderneming goed te leren kennen. Hiervoor zal ik veel informatie bij je opvragen en vaak terugkoppeling geven en vooral ook goed naar jouw luisteren. Dit schept vertrouwen en maakt het mogelijk om jou en je onderneming optimaal te ondersteunen. 

 

Kennis is macht


Een boekhouder in de arm nemen en de boekhouding van A tot Z uitbesteden betekent niet dat je niets van boekhouden af hoeft te weten. Ik vind het noodzakelijk dat je enige kennis van boekhoudkundige termen e.d. hebt. Heb je die basiskennis niet, dan zorg ik ervoor dat je die krijgt. Tevens is het belangrijk dat je jouw boekhouding goed inricht. Je blijft namelijk zelf de hoofdverantwoordelijke. Een kwalitatief goed en betrokken administratiekantoor leidt de (startende) ondernemer administratief op zodat deze op de juiste golflengte kan meepraten over de eigen boekhouding en de administratieve touwtjes in handen kan houden. Dat is geen meekijken in de keuken, maar zeggenschap houden over je eigen boekhouding.

 

 

 

 

gallery/tarieven 2020