Boekhouder Leeuwarden

Waarom kiezen voor Danhof Financie

Reserveren voor belasting

Danhof Finance onderscheidt zich van zijn concurrenten door: 

Snelle service

Wanneer je mij een vraag of bericht stuurt reageer ik in 99% van de gevallen nog dezelfde dag. In alle andere gevallen zo spoedig mogelijk. Misschien kan ik je vraag niet dezelfde dag beantwoorden omdat ik daarvoor eerst iets voor je moet uitzoeken of verwerken, maar ook dan krijg je in ieder geval antwoord dat ik ermee bezig ben en wanneer je terugkoppeling kunt verwachten.

 

Snelle service betekend ook dat ik niet onnodig jouw aangifte uitstel, maar deze zo snel mogelijk verwerk. Voor de ondernemers waarbij vooraf vaststaat dat ze moeten betalen wil ik graag gebruik maken van de uitstelregeling.

 

Heel normaal toch?

 

#Next level accounting

Voor mijn klanten ben ik graag meer dan de boekhouder. De boekhouding is slechts het begin van de dienstverlening. Waar de boekhouding een verplichte administratieve vastlegging is van het verleden kijk ik ook graag met mijn klanten naar de toekomst van hun onderneming – indien gewenst.

 

Moderne tools

Ik maak graag gebruik van online boekhoudtools omdat deze ook voor mijn klanten gemakkelijk zijn in het gebruik en het mogelijk maken dat we kunnen samenwerken in de boekhouding. Wanneer dit wenselijk is kun je hiermee als klant zoveel of zo weinig mogelijk zelf doen. 

Naast online tools voor de boekhouding maak ik gebruik van moderne oplossingen voor het uitwisselen van bonnetjes en facturen, op deze manier wordt alles veilig bewaard en hoef je geen mappen vol papier meer te bewaren.

 

De verbindende factor

Waar dat mogelijk is zorg ik voor verbinding tussen mijn klanten. Voor mij – en veel van mijn klanten – voelt het fijn om zaken te doen met een ‘bekende’ collega ondernemer in de buurt. Hiervoor neem ik actief stappen om dit mogelijk te maken.

 

Passie

Natuurlijk willen we allemaal graag geld verdienen met onze onderneming, maar wanneer je werkt vanuit passie gaat het om zoveel meer dan alleen maar geld. Daarom geef ik aan het einde van het jaar graag iets terug aan mijn klanten, als teken van dank.