Boekhouder Leeuwarden

zzp-bedrijfsscan

ZZP-Bedrijfsscan

De ZZP-bedrijfsscan is een door Danhof Finance speciaal ontwikkeld product om ZZP-ondernemingen te analyseren.

Een standaard bedrijfsscan is op internet gemakkelijk te vinden, maar kost afhankelijk van de insteek tussen de € 900 en € 2800. Dit type bedrijfsscan is namelijk geschikt voor alle ondernemingen, ongeacht de grootte.

Met de ZZP-Bedrijfsscan bied ik een goedkoper alternatief aan voor kleine zelfstandige ondernemingen, die net zo effectief is. Door o.a. het ontbreken van personeel, afdelingen en managementstructuur is de complexiteit van een ZZP onderneming minder groot en mede daardoor kan ik deze bedrijfsscan goedkoper aanbieden dan mijn concurrenten.

Bedrijfsnaam  
Contactpersoon  
E-Mail  
Telefoon  
Vestigingsplaats  
Motivatie  

Aanvragen vrijblijvende intake zzp-bedrijfsscan

Orientatie

In eerste instantie verdiep ik me in u en uw onderneming. Wat is het doel van de onderneming en vooral wat wilt u bereiken? Wat maakt u en uw onderneming uniek? Hiervoor kom ik bij u langs om kennis te maken met u en uw product / dienst. Op basis van de orientatie kan ik u een passend voorstel doen.  

Financiële analyse

Op basis van uw boekhouding doe ik diverse checks en berekeningen om te beoordelen hoe financieel gezond uw onderneming is en waar de kansen en risico’s liggen.

Risico analyse

Ik beoordeel op basis van uw klanten, leveranciers, verzekeringen en een aantal overige aspecten hoe kwetsbaar uw onderneming is.

Analyse bedrijfsuiterlijk

Ik bekijk alle communicatie uitingen van uw onderneming en beoordeel of deze voldoen. Denk hierbij aan het logo, de huisstijl, de website, social media, folders, autoreclame, visitekaartjes, advertenties etc. Ik bekijk alles op verschillende punten waaronder design, indeling, kleurgebruik, leesbaarheid, doelgroep, afbeeldingen en teksten.

Concurrentie onderzoek

Ik kijk (onopvallend) naar uw concurrenten en vergelijk hierbij onder andere de prijs en positionering ten opzichte van uw onderneming.

Bereikbaarheid

Ik bekijk hoe goed uw bedrijf te fysiek en op internet te vinden is. Kunnen potentiële klanten uw bedrijf wel vinden en hoe representatief is uw bedrijfslocatie eigenlijk.

Conclusie en Advies

Aan het einde van de ZZP-bedrijfsscan stellen we samen vast op welke aspecten uw onderneming voldoet en waar u nog aandacht aan kunt besteden om uw onderneming te verbeteren en hoe ik u hierbij kan ondersteunen.

ZZP Focus Scan

De ZZP-Bedrijfsscan bestaat o.a. uit: 

Loopt je bedrijf niet zoals je het zou willen of wil je gewoon meer resultaat en weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is de ZZP-bedrijfsscan iets voor jouw onderneming!