Boekhouding / administratie uitbesteden

  • door
Boekhouding administratie uitbesteden

Jouw boekhouding / administratie uitbesteden?

boekhouding administratie uitbesteden ZZPDe administratie is voor veel ZZP ondernemers het minst favoriete onderdeel van het ondernemerschap, maar zeker wel belangrijk.

Wanneer je over voldoende boekhoudkennis beschikt kun je ervoor kiezen om de boekhouding helemaal zelf te doen. Twijfel je wel eens over het juist boeken van jouw bonnetjes of wil je liever je tijd besteden aan andere zaken dan is het uitbesteden van jouw boekhouding of administratie en samenwerken met een boekhouder misschien een goede keuze.

Samen met jou kijken we welke oplossing het beste past bij jouw onderneming past. Je kunt bijvoorbeeld de boekhouding volledig aan ons uitbesteden of ervoor kiezen om zelf jouw boekhouding te doen met onze ondersteuning. Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op jouw wensen en mogelijkheden. Zo heb je voor een vast maandbedrag altijd inzicht in jouw financiƫle situatie en hou je tijd over om te ondernemen.

Voordelen van een boekhouder

Als administratiekantoor bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het verzorgen van de financiƫle administratie van onze klanten. Dit gaat echter beduidend verder dan alleen boekhouden. Als jouw vertrouwde boekhouder in Leeuwarden, ondersteunen en adviseren wij jou bij alle aspecten van het ondernemerschap. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet: ondernemen.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.