Jaarrekening ZZP of BV opstellen

  • door
Jaarrekening opstellen ZZP

ZZP Jaarrekening opstellen

jaarrekening opstellenHeb je een jaarverslag nodig voor een hypotheekaanvraag, kredietaanvraag of huurwoning? Neem dan contact met ons op zodat wij snel een jaarrekening voor jouw BV of ZZP onderneming kunnen opstellen.

Wij zijn bekend met vele boekhoudpakketten en andere administratievormen. Daardoor kunnen wij, op basis van jouw boekhouding, in de meeste gevallen gemakkelijk een jaarrekening samenstellen. Onze jaarrekeningen wordt over het algemeen zonder problemen geaccepteerd door banken en kredietverstrekkers.

Het opstellen van jaarverslagen bieden wij aan voor een vast tarief, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Prognose opstellen

Vaak worden wij bij een hypotheek- of kredietaanvraag ook gevraagd om een prognose voor de komende jaren op te stellen. Uiteraard kunnen wij ook daarbij ondersteuning bieden.

Op basis van de samengestelde jaarrekening kunnen wij eenvoudig een prognose voor de komende jaren maken. Hiervoor maken we graag gebruik van jouw visie op de toekomst. zodat wij dit kunnen meenemen in het totaalplaatje voor de prognose.

Aanvullende werkzaamheden?

Heb jij behoefte aan extra ondersteuning, voor bijvoorbeeld het controleren van de administratie? Of is de administratie nog niet helemaal volledig verwerkt? Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen wij na een korte inventarisatie van de boekhouding een passende aanbieding doen.

Jaarwerk BV

Als eigenaar van een BV bent je verplicht om jaarlijks aangifte te doen voor de vennootschapsbelasting. Daarnaast ben je verplicht een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wanneer jij zelf de administratie voor de BV (of Holding en werkmaatschappij) doet is ook vaak een controle van de boekhouding noodzakelijk. Wanneer dit nodig is verwerken wij als onderdeel van het jaarwerk ook een aantal aanvullende journaalposten in de boekhouding.

Dit jaarwerk verzorgen wij graag voor u  voor een vooraf overeengekomen bedrag.

Combinatie offerte

Heeft u meerdere werkzaamheden en documenten in een keer nodig? Bijvoorbeeld voor uw BV of voor een kredietaanvraag of hypotheek. Dan maken wij graag een scherpe combinatie offerte voor u.