Waarom kiezen voor Danhof Finance?

Excellente service

Jortt Boekhouder LeeuwardenWanneer je ons een vraag of bericht stuurt reageren wij in 99% van de gevallen nog dezelfde dag. In alle andere gevallen zo spoedig mogelijk. Misschien kunnen wij je vraag niet dezelfde dag beantwoorden, omdat wij daarvoor eerst iets voor je moet uitzoeken of verwerken, maar ook dan krijg je in ieder geval antwoord dat we ermee bezig zijn en wanneer je terugkoppeling kunt verwachten.

Snelle service betekend ook dat wij niet onnodig jouw aangifte uitstellen, maar deze zo snel mogelijk verwerken. Voor de ondernemers waarbij vooraf vaststaat dat ze moeten betalen willen wij graag gebruik maken van de uitstelregeling.

Heel normaal toch?

#Next level accounting

Voor onze klanten zijn wij graag meer dan de boekhouder. De boekhouding is slechts het begin van de dienstverlening. Waar de boekhouding een verplichte administratieve vastlegging is van het verleden kijken wij ook graag met onze klanten naar de toekomst van hun onderneming – indien gewenst.

Moderne tools

Als modern administratiekantoor maken wij graag gebruik van online boekhoudtools waaronder E-boekhouden en Jortt. Wij gebruiken met name deze boekhoudpakketten omdat deze ook voor onze klanten gemakkelijk zijn in het gebruik en het mogelijk maken dat we kunnen samenwerken in de boekhouding. Wanneer dit wenselijk is kun je hiermee als klant zoveel of zo weinig mogelijk zelf doen.

Naast online tools voor de boekhouding maken wij gebruik van moderne oplossingen voor het uitwisselen van bonnetjes en facturen, op deze manier wordt alles veilig bewaard en hoef je geen mappen vol papier meer te bewaren.

De verbindende factor

Waar dat mogelijk is zorgen wij voor verbinding tussen mijn klanten. Voor ons – en veel van onze klanten – voelt het fijn om zaken te doen met een ‘bekende’ collega ondernemer in de buurt. Hiervoor nemen wij actief stappen om dit mogelijk te maken.

Passie

Natuurlijk willen we allemaal graag geld verdienen met onze onderneming, maar wanneer je werkt vanuit passie gaat het om zoveel meer dan alleen maar geld. Wij werken met passie aan uw administratie en geven u graag een extra beetje service waar dat kan, als teken van dank en om de relatie te versterken.

Erkend boekhouder

Keurmerk Erkend BoekhouderDanhof Finance is aangesloten bij het Keurmerk Erkend Boekhouder. Wij worden regelmatig gecontroleerd en leggen hiermee verantwoording af voor ons handelen.

Zoekt u een betrokken administratiekantoor – twijfel niet langer aan ga met ons aan de slag!