Meteen naar de inhoud

Over ons

Samenwerking

Naast adequate ondersteuning en advies staat in ons werk de persoonlijke relatie met de klant centraal. Wij investeren daarom in het begin van onze samenwerking graag wat extra tijd om elkaar en jouw onderneming goed te leren kennen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die het mogelijk maakt om jou en jouw onderneming optimaal te ondersteunen. Daarnaast zijn er nog zeven goede redenen om voor Danhof Finance te kiezen.

Team Danhof Finance

Johannes Danhof

Johannes Danhof

Eigenaar

Door het werken in mijn eigen onderneming ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

In 2007 ben ik begonnen met Danhof Finance.

Tetje Bruining

Tetje Bruining

sr. boekhoudster

Met veel plezier verzorg ik al vanaf 2007 de boekhouding voor diverse ondernemingen.

Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij Danhof Finance.

Sandra Speelman

Sandra Speelman

Assistent boekhoudster

Mijn werk is mijn passie, ik houd van cijfers en werk fanatiek voor mijn klanten.

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Danhof Finance.

Het draait niet allemaal om geld, of toch wel?

Als sociaal boekhoudkantoor willen we graag ondernemers ondersteunen, ook als het even niet zo lekker loopt. Dit doen wij middels onze schuldhulp werkzaamheden, waarbij wij onze bijdrage leveren aan een schuldenvrij bestaan voor ondernemers.

Wanneer je van je passie je werk hebt kunnen maken en daarin ook succesvol bent dan kun je je een gelukkig mens noemen. Dus ja… voor sommige mensen maakt geld inderdaad gelukkig. Daarnaast maakt het ons ook dankbaar, waardoor we graag een bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen wij als boekhouders (hoe kan het ook anders) met geld.

de sociale boekhouder

Slechts 1 letter verschil, maar een klein verschil kan een wereld van verschil maken. Daarom doneert Danhof Finance ieder kwartaal een klein bedrag aan een goed doel. De goede doelen die wij ondersteunen worden door onze medewerkers zelf gekozen – iedere medewerker kiest hierbij een eigen goed doel.  

Wij ondersteunen de volgende goede doelen:

  • Stichting Kika
  • Stichting Linda.Foundation
  • Microkrediet voor Moeders
  • Voedselbank Leeuwarden