Over ons

Wie is Danhof Finance?

Danhof Finance is opgericht door Johannes Danhof .

“ik ben al sinds 1994 actief geweest als financieel expert in diverse ondernemingen. Ik geloof dat een goede relatie tussen ondernemer en boekhouder essentieel is.

Samen met mijn team doe ik mijn werk met plezier en daarom ben ik ook ‘s avonds, in het weekeind en zelfs op vakantie nog aan het werk voor mijn klanten. Hiermee bouwen wij een goede langdurige relatie op met onze klanten waarbij we een uitstekende dienstverlening bieden voor een afgesproken prijs, zonder daarbij op de klok te hoeven letten.” 

boekhouder Leeuwarden

Welzijn is ook winst

Enige jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen om te kunnen werken onder mijn eigen voorwaarden en klanten te kunnen helpen zoals ik dat wil. Voor mij is dit een van de beste beslissingen in het leven geweest. Het werken in mijn eigen onderneming zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Daarbij kan ik mijn eigen tijd flexibel indelen en heb ik weinig reistijd. 

Samenwerking

Naast adequate ondersteuning en advies staat in ons werk de persoonlijke relatie met de klant centraal. Wij investeren daarom in het begin van onze samenwerking graag wat extra tijd om elkaar en jouw onderneming goed te leren kennen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die het mogelijk maakt om jou en jouw onderneming optimaal te ondersteunen.