Moderne online boekhoudtools

Als modern administratiekantoor in Leeuwarden gebruiken wij bij Danhof Finance zowel Snelstart, Jortt als E-boekhouden voor onze klanten. Voor ons is het belangrijk om goed thuis te zijn in de werking van het boekhoudpakket omdat wij op deze manier onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Daarom hebben wij ons in de basis beperkt tot deze drie boekhoudpakketten. Omdat deze boekhoudpakketten erg gebruiksvriendelijk zijn is het voor onze klanten gemakkelijk om zelf een deel van de boekhouding te doen. Wanneer onze klanten veel werk zelf doen kunnen wij ze een betere prijs bieden voor onze ondersteuning.

E-boekhouden, Snelstart of Jortt

De keuze voor een boekhoudpakket is persoonlijk en verschilt daarom per ondernemer. Het is daarom niet gemakkelijk om één pakket aan te wijzen als het beste pakket.

Als boekhouder vinden wij het prettig dat onze klanten een bankkoppeling hebben. Dit voorkomt verschillen in de aansluiting van de boekhouding en de bank en maakt verwerking op dagelijkse basis mogelijk. E-Boekhouden en Snelstart bieden koppelingen met de meeste banken, terwijl dit bij Jorrt beperkt is.

Voor onze klanten is gebruiksgemak ook belangrijk. Jortt en Snelstart bieden hiervoor betere oplossingen door een overzichtelijk dashboard en een erg handige APP voor op je telefoon. De APP van E-boekhouden is in vergelijking met Jortt en Snelstart erg beperkt. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden tot het genereren van een jaarrekening. Een door de boekhouding gegenereerde jaarrekening is echter alleen geschikt voor eigen gebruik.

Snelstart boekhouder Leeuwarden

Keuze voor een boekhouder

Wanneer je op zoek bent naar een goede boekhouder voor jouw onderneming is het ook belangrijk om te kijken naar het boekhoudpakket. Hoewel dit niet strikt noodzakelijk is heeft het wel de voorkeur dat jij zelf ook toegang hebt tot de boekhouding. Op deze manier kun je namelijk grip houden op jouw administratie en de resultaten van jouw onderneming.

Door de digitalisering is het gemakkelijk om online samen te werken met een boekhouder. Hierdoor hoeft een boekhouder niet perse in de buurt te zitten. Wanneer je de voorkeur hebt om persoonlijk contact te hebben met jouw boekhouder dan is een boekhouder in de buurt zeker aan te bevelen.

Zoek jij een boekhouder in Leeuwarden die werkt met Snelstart, Jortt of E-boekhouden? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om voor jou de boekhouding te verzorgen.

Let op! Vaak horen wij van onze nieuwe klanten dat hun vorige boekhouder aangeeft te werken met Jortt, Snelstart of E-boekhouden, terwijl dit in de praktijk toch anders blijkt te zijn. Deze boekhouders werken dan in hun eigen pakket waarbij ze een deel van de boekhouding op periodieke basis kopiëren naar hun eigen primaire boekhoudpakket. Hierdoor geeft jouw boekhoudpakket niet het volledige beeld weer, waardoor je er geen betrouwbare informatie uit kunt halen.

Daarnaast is het belangrijk dat jouw boekhouder over voldoende kennis beschikt om jou te kunnen ondersteunen met het boekhoudpakket van jouw keuze. Hiervoor is ervaring nodig met het boekhoudpakket. Zorg er bij de keuze voor een boekhouder dus voor dat deze regelmatig werkt met jouw online boekhoudpakket.

Heb je nog geen boekhoudpakket gekozen, dan helpen wij je graag bij het maken van deze keuze.