Ga naar de inhoud

Tarieven

Hoeveel kost een boekhouder?

Ben jij op zoek naar een uitstekende boekhouder met scherpe tarieven en wil je jouw boekhouding uitbesteden? Wij werken met vaste maandtarieven zodat jij altijd precies weet waar je aan toe bent. Samenwerken met ons kantoor kan al vanaf 38 euro per maand.

Bij het vaststellen van het tarief voor jouw onderneming houden wij rekening met jouw ondernemingsvorm, individuele behoeftes en budget om je een zo scherp mogelijk tarief te kunnen bieden. 

Tarieven ZZP
Tarieven BV

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting kan soms best ingewikkeld zijn, vooral wanneer er bijzondere omstandigheden zijn zoals: echtscheiding, aankoop woning of ondernemerschap. Uiteraard geldt: hoe complexer de persoonlijke situatie, des te hoger de prijs. Dat komt omdat de belastingaangifte dan meer tijd, expertise en aandacht vereist. 

  • Een simpele aangifte inkomstenbelasting kost bij ons € 49,-  dit is inclusief uw eventuele partner en inclusief btw. 
  • Bij een echtscheiding of woning aankoop/verkoop verandert er ook een hoop. Een dergelijke belastingaangifte kost € 89,- inclusief btw. 
  • Een belastingaangifte voor een ondernemer kost € 139,- exclusief btw
  • Voor ondernemers verzorgen wij ook een voorlopige aangifte of IB-check voor € 49,- exclusief btw

De informatie die wij nodig hebben voor uw aangifte inkomstenbelasting vindt u in dit overzicht. 

Starterskorting op tarieven

tarieven boekhouder

Wanneer je net gestart bent met je onderneming heb je vaak veel vragen over je boekhouding. Wij helpen graag startende ondernemers door een korting op het tarief te geven gedurende de eerste maanden. Tijdens de opstartperiode van je onderneming investeren we graag wat extra tijd om jou te ondersteunen met handige tips en kennis. Zo helpen we jou bijvoorbeeld met het inrichten van je administratie en geven we extra ondersteuning en uitleg bij het boekhouden. Hiermee is Danhof Finance dé boekhouder voor starters in Leeuwarden. Hoeveel de starterskorting is en hoe lang we deze korting kunnen toepassen is afhankelijk van jouw onderneming. Wij bespreken dit graag met jou tijdens een gratis kennismakingsgesprek, dat je zelf kunt inplannen via onze website.