Jortt en E-boekhouden boekhouder in Leeuwarden

Moderne online boekhoudtools

Als modern administratiekantoor in Leeuwarden gebruiken wij van Danhof Finance zowel Jortt als E-boekhouden voor onze klanten. Voor ons is het belangrijk om goed thuis te zijn in de werking van het boekhoudpakket omdat wij op deze manier onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Daarom hebben wij ons in de basis beperkt tot deze twee boekhoudpakketten. Omdat beide boekhoudpakketten erg gebruiksvriendelijk zijn is het voor onze klanten gemakkelijk om zelf een deel van de boekhouding te doen. Wanneer onze klanten veel werk zelf doen kunnen wij ze een betere prijs bieden voor onze ondersteuning.

E-boekhouden vs Jortt

Jortt boekhouder Leeuwarden e-boekhouden

De keuze voor een boekhoudpakket is persoonlijk en verschilt daarom per ondernemer. Het is daarom niet gemakkelijk om één pakket aan te wijzen als het beste pakket.

Als boekhouder vinden wij het prettig dat onze klanten een bankkoppeling hebben. Dit voorkomt verschillen in de aansluiting van de boekhouding en de bank en maakt verwerking op dagelijkse basis mogelijk. E-Boekhouden biedt koppelingen met de meeste banken, terwijl dit  bij Jorrt erg beperkt is. Waardoor hier onze voorkeur naar uitgaat.

Voor onze klanten is gebruiksgemak ook belangrijk. Jortt biedt hiervoor betere oplossingen door een overzichtelijk dashboard en een erg handige APP voor op je telefoon. De APP van E-boekhouden is in vergelijking met Jortt erg beperkt. Een ander voordeel van Jortt is dat deze een automatische jaarrekening kan genereren. Deze jaarrekening is alleen vooral geschikt voor eigen gebruik.

Zoek jij een boekhouder in Leeuwarden die werkt met Jortt of E-boekhouden? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om voor jou de boekhouding te verzorgen.

Let op!  Vaak horen wij van onze nieuwe klanten dat hun vorige boekhouder niet wil werken met Jortt of E-boekhouden. Of de vorige boekhouder geeft wel aan met deze pakketten te werken, maar zet de complete boekhouding op periodieke basis over naar hun eigen primaire boekhoudpakket.

Zorg er bij de keuze voor een boekhouder dus voor dat deze regelmatig werkt met jouw online boekhoudpakket.